جور وا جور

هر چی گیرم بیاد میزارم و از هر چی خوشم بیاد می نویسم

جور وا جور

هر چی گیرم بیاد میزارم و از هر چی خوشم بیاد می نویسم

فوت و فن طبخ دیزی سنگی

سه شنبه, ۱۴ مرداد ۱۳۹۹، ۰۱:۴۶ ب.ظ

دیزی را در ظرف های مختلفی می پزند و سرو می کند. با این وجود، آن دیزی که در دیگ سنگی پخته می شود طعمی دیگر دارد. پختن دیزی سنگی فوت و فن های دارد که در ادامه برخی از آنها را خواهید خواند.

ـ شما می توانید در ابتدا گوشت را به همراه دنبه، چربی و استخوان هایش در داخل قابلمه ای تفت دهید تا به روغن بیفتند، سپس بقیه مواد و آب را به آن ها بیفزایید.
ـ در زمان پخت گوشت از ابتدا به آن نمک و ادویه نزنید، زیرا باعث دیرپز شدن گوشت می شود.
ـ در تمام مراحل پخت دقت کنید که شعله زیر ظرف ملایم باشد تا غذا جا بیفتد.
ـ افزودن یک قاشق چای خوری زعفران دم کرده به رب گوجه فرنگی در زمان سرخ شدن، رنگ و عطر آبگوشت شما را فوق العاده می کند.
ـ هرچه زمان پخت آبگوشت طولانی تر باشد، جا افتاده تر، لذیذتر و خوش رنگ تر می شود.
ـ آبگوشت را معمولا با آب زیاد درست می کنند تا در زمان پخت، دیگر به آن آب اضافه نکنند، زیرا مزه غذا در اثر اضافه کردن چند مرحله آب در طول پخت، تحت تاثیر قرار می گیرد و خراب می شود.
ـ توجه داشته باشید که برای طبخ یک آبگوشت خوشمزه، باید از گوشت گوسفندی به همراه دنبه استفاده کنید.
ـ در قدیم از گوجه فرنگی خشک شده برای تهیه آبگوشت استفاده می کردند، زیرا در تمام فصل ها گوجه فرنگی در دسترس نبود.
ـ بهترین ظرف برای طبخ آبگوشت، دیگ سنگی و بعد چدن و آخرین گزینه قابلمه مسی است.

  • ۹۹/۰۵/۱۴

آشپزی

دیزی سنگی